Stefan Thorstensson, Eye4Quality

”Det är ovanligt att man träffar så skickliga entreprenörer som Constella Bygg i den här branschen" 


Stefan Thorstensson på Eye4Quality har arbetat som konstruktör och certifierad kontrollansvarig i ett flertal av Constella Byggs ombyggnadsprojekt. Ofta har det handlat om lyxrenovering av exklusiva lägenheter i Stockholm.
 
– Som konstruktör utgår jag ifrån arkitektens design och översätter den till ritningar som Constella bygg sedan använder när de planerar och genomför en ny- eller ombyggnation. Det är alltså konstruktören som säkerställer att konstruktionen håller, berättar Stefan.
 
– När man fått ett bygglov krävs därefter att en certifierad kontrollansvarig upprättar en kontrollplan innan byggnationen sätter igång. Denna plan följer med i hela byggprocessen för att säkra att alla steg utförs på rätt sätt, fortsätter han.
 
Stefan har jobbat i byggbranschen sedan 80-talet och har träffat många entreprenörer genom åren. Han berättar att det är ovanligt att man träffar på så skickliga entreprenörer som Constella Bygg i branschen. Nu har han jobbat med Constella Bygg i drygt ett år och tycker att de är oerhört smidiga att samarbeta med.
 
– De är kunniga, håller hög kvalitet och är lätta att prata med. Dessutom håller de vad de lovar, vilket är mycket värdefullt, avslutar Stefan.