Lyft för sommarvillan på Värmdö 


Anna-Karin Trydegård och hennes familj har ett sommarhus på Värmdö utanför Stockholm. När det var dags att bygga ut huset blev hon rekommenderad av en vän att kontakta Constella Bygg.
 
Nu är sommarhuset klart. Huset har byggt ut åt båda sidorna, fått en längre huskropp och dessutom två helt nya rum bakåt i huset.
 
– Constella Bygg är väldigt serviceinriktade och gör definitivt ett bra och kvalitetsmedvetet jobb. Jag har upplevt bygget som lätt och smidigt, säger Anna-Karin.
 
Ombyggnationen var emellertid inte helt problemfri, då ett av de specialbeställda fönstren levererades med fel mått. Kommunikationen har dock varit bra genom hela projektet, även när allt inte gått som planerat, vilket Anna-Karin har uppskattat mycket.
 
På frågan om vad Constella Bygg kan bli bättre på svarar Anna-Karin att hon hade uppskattat ännu tydligare kalkyler i slutskedet, men att kontakten varit mycket bra genom hela projektet.
 
– Kan man prata om saker så löser sig ju allt, säger hon.
 
Anna-Karin har verkligen uppskattat Constella Byggs förmåga att utgå från familjens ursprungliga ritning och komma med förbättringsförslag.
 
– Nu har vi en mycket mer naturligt inbyggd skorsten och en liten terrass på baksidan. Dessutom har vi fått hörnfönster som ger ett fantastiskt ljus. Allt på förslag från Constella Bygg, berättar hon.